Home » Во фокусот » Агенцијата Direct Media објавува оглас за две работни места

Агенцијата Direct Media објавува оглас за две работни места

Direct Media е водечки медиски систем во регионот на Југоисточна Европа кој обезбедува комуникациски услуги, адвертајзинг и медиски услуги на голем број голем интернационални и локлани партнери.

Канцеларијата во Скопје поради проширување на својот тим бара:

 1. Digital Media Manager

Вештини и знаења кои кандидатот треба да ги поседува:

 • Минимум 3 години работно искуство поврзано со адвертајзинг на дигиталните медиуми
 • Напредно познавање на дигиталните медиуми и трендовите на огласување на истите
 • Креирање на дигитална маркетинг стратегија
 • Напредно познавање на платформите Google AdWords и Facebook Business Manager
 • Напредно познавање на англиски јазик
 • Напредно познавање на MS Office пакетот (Excel & Power Point)
 • Поседување на Google AdWords сертификати ќе се смета за предност.

  2. Digital Media Planner

Вештини и знаења кои кандидатот треба да ги поседува:

 • Минимум 2 години работно искуство поврзано со адвертајзинг на дигиталните медиуми
 • Напредно познавање на дигиталните медиуми и трендовите на огласување на истите
 • Солидно познавање на платформите Google AdWords и Facebook Business Manager
 • Напредно познавање на англиски јазик
 • Напредно познавање на MS Office пакетот (Excel & Power Point)
 • Поседување на Google AdWords сертификати ќе се смета за предност.

Доколку ги исполнувате критериумите, сакате да напредувате, да го проширите своето знаење и да бидете дел од нашиот тим, испратете го Вашето CV на office@directmedia.mk, најдоцна до 10.04.2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365