Home » Во фокусот » Apple лансираше нов спот за промоција на новата опција на iPhone X- анимоџи караоке

Apple лансираше нов спот за промоција на новата опција на iPhone X- анимоџи караоке

Apple лансираше специјална реклама во Јужна Кореја за новите iPhone X уреди, која се потпира на една од поинтересните опции на новиот модел, Animoji Karaoke. Имено, компанијата направи интересен музички спот за песна на инди-бендот Hyukoh, изведена од симпатична мечка, змеј и кокошка.

Резултатот е едноставно ви го привлекува вниманието и ве повлекува да запеете заедно со симпатичните ликови.

Овај забавен спот е само еден во низата откако беше лансиран новиот iPhone X, бидејќи брендот ја гледа оваа опција како една од своите главни продажни предности. Покрај тоа, караоке е една од омилените забави во азиските земји, што опцијата “Animoji Karaoke” ја прави особено важна за пазарите како Јужна Кореја.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365