Home » Author Archives: Dusan (page 5)

Author Archives: Dusan

Product placement – една од најмоќните маркетинг техники

Product placement е advertising техника која што компаниите ја користат за субтилно промовирање на нивните производи во филмови, песни, видеа итн.. Најчесто компаниите плаќаат одредена сума на парични средства кои што можат да достигнат и до милионски суми но можат исто така да склучат договор со продуцентската куќа и да ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365