Home » Во фокусот » Дени ДеВито се бања во базен со чоколада во новата реклама на M&M

Дени ДеВито се бања во базен со чоколада во новата реклама на M&M

Дени Девито е ѕвезда во рекламата на овај бренд за Супер Боул, после три години отсуство од овај настан

Дени Девито ќе биде ѕвезда во новата реклама на М&М за Супер Боул, а во пресрет на натпреварот, брендот го претстави тизерот на рекламата. Во новата реклама, која М&М ја направи за Супер Боулот после три години отсуство од овој настан, Девито се бања во базен полн со чоколадо, а целата работа е дизајнирана и создадена од агенција BBDO Њујорк.

Како и М&М, Дени Девито знае како да ги забавува луѓето“, изјави Алисон Миаза Бедрик, директор на брендот во М & М, и додаде: “Мислам дека Дени донесе совршен израз на хумор потребен за овогодишниот Супер Боул, и ние сме сигурни дека нашите фанови ќе бидат воодушевени“.

Кога ме контактираа од М&М за да се појавам во нивната реклама за Супер Боул, веднаш ја искористив можноста да работам со еден таков култен бренд“, вели Девито. “Покрај тоа, кој би можел да одолее да ме види во џиновски базен со чоколада?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365