Home » Во фокусот » Дедомразовците на Гранд кафе ги израдуваа Белграѓани

Дедомразовците на Гранд кафе ги израдуваа Белграѓани

Српската метропола Белград, овој Новогодишен период се најде на маршрутата на пет весели Дедомразовци кои имаа “вообичаена задача“ да ги направат среќни своите сограѓани подарувајќи им  разни подароци и весел дух.

Оваа маркетинг акција беше дел од активностите на “Гранд Кафе“ кои решија да го пренесат духот на Лапонија и во Белград, да ги посетат своите сограѓани и да ги почастат по едно пакетче Гранд Кафе и нешто плус. Очекувано на Дедомразовците најмногу им се израдуваа најмладите граѓани но нивната дружба не ја одбија ниту постарите….. Погледнете како изгледаше тој прекрасен ден во Белград…

 

 

Извор: Маркетинг Мрежа

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365