Home » Креативен импулс » Директен маркетинг : The Poaching Phone

Директен маркетинг : The Poaching Phone

Цел: Да се ангажираат некои од најдобрите и најталентираните креативни професионалци за проширување на креативниот тим на агенцијата FP7.

Кампањата за себе промоција и привлекување на посакуваните таленти се одвиваше преку специјално дизајниран креативен рекрутер…Погледнете…

Advertising Agency: FP7, Dubai, United Arab Emirates
Executive Creative Director: Paul Banham
Creative Director: Ali Mokdad, Paul Banham, Husen Baba
Art Director: Joseph Alipio, Husen Baba, Paul Banham, Ali Mokdad
Copywriter: Ali Mokdad, Paul Banham
Head Of Design: Ryan Atkinson
Design Director: Erol Salcinovic
Junior Graphic Designer: Laila Mokdad
Additional Credits: Adam Browning-Hill, Jacques Mulder, Ashraf Muhammad, Khalid Hamza

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365