Home » Во фокусот » Друштвото за маркетинг во Словенија со нов управен одбор

Друштвото за маркетинг во Словенија со нов управен одбор

drustvo-za-marketing-slovenije-z-novim-upravnim-odborom

Foto: DMS

Членовите на Друштвото за маркетинг на Словенија (ДМС) на вчерашниот состанок избраа нов управен одбор кој ќе има задача да управува со друштвото во наредните три години.

Членови на новиот управен одбор кој го има мандатот 2014-2017 се:

Mojca Avšič, извршен маркетинг директор во Меркатор,

Aleksandra Brank, маркетинг директорка во Bisnode Словенија,

Darko Dujič, директор на Google адриатик,

Matej Golob, ко-основач на стартапот 30Lean,

Jaka Lenardič, ко-основач и директор на комуникации во агенцијата ENKI,

Sašo Palčič, партнер во Madwise CC,

Mitja Pirc, директор за деловно советување во агенцијата Pristop,

Jasna Suhadolc, директорка на агенцијата Virtua PR, и

Andraž Štalec, директор и ко-сопственик на Red Orbit.

 

Фото: ДМС

Извор: Маркетинг Магазин

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365