Home » Во фокусот » Fashion Group вработува маркетинг координатор

Fashion Group вработува маркетинг координатор

Fashion Group  има потреба од маркетинг координатор ангажиран на определено време.

Кандидатот потребно е да има:

– Високо образование од сферата на маркетингот.
– Основно познавање на основните маркетинг техники и специјалности (реализација на маркетинг планови, осмислување на едноставни маркетинг проекти, координација на планираните проекти, комуникација со добавувачи на различни маркетинг услуги и маркетинг агенции, работење со зададени буџети и изготвување извештаи за сработеното).
– Добри комуникациски вештини.
– Способност за тимска работа.
– Способност за брзо прилагодување кон одредени задачи и новно извршување во зададен временски рок.
– Одлично познавање на англиски јазик.
– Одлично познавање на програмите на Microsoft Office.
– Пожелно е претходно работно искуство (6 месеци до 1 година).
– Креативност и желба за нови искуства и знаење.

Вашето CV и мотивационо писмо испратете ги на hr@fashiongroup.com.mk и marketing@fashiongroup.com.mk.

Краен рок за пријавување: 01.02.2015

Извор: Факултети.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365