Home » Креативен импулс » Принт : Hasbro Trivial Pursuit

Принт : Hasbro Trivial Pursuit

Агенција: DDB, Paris, France
Креативен директор: Alexandre Hervé
Copywriter: Jean-François Bouchet
Арт директор: Emmanuel Courteau

hasbro-trivial-pursuit 1 hasbro-trivial-pursuit 2 hasbro-trivial-pursuit 3 hasbro-trivial-pursuit-4 hasbro-trivial-pursuit-5 hasbro-trivial-pursuit-6

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365