Home » Во фокусот » МекКен Скопје со кампања за Џеваир Скај Сити

МекКен Скопје со кампања за Џеваир Скај Сити

Под мотото Life Unlimited, беше лансирана кампањата за Cevahir Sky City, резиденцијален комплекс и трговски центар во Скопје,Македонија.

Од креативната куќа на McCANN Skopje, овој пат излезе името на проектот, комплетниот корпоративен визуелен идентитет, стратегијата и лансирањето на IMC продажната и image кампањата. ПР активностите во фазата на лансирањето се исто така дело на McCANN Skopje.

Со прес конференција, Cevahir Sky City ги отвори вратите за “седмата сила”, а веднаш потоа и за сите заинтересирани.

ТВ спот, принт кампања, OOH, дигитални активности, сите лансирани во еден ден го заокружија овој интересен проект и најавија нов макетинг тренд во секторот на недвижности во земјава.

 

Извор: http://www.mccann.com.mk/

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365