Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа » Media House објавува оглас за медиа акаунт директор и медиа планер

Media House објавува оглас за медиа акаунт директор и медиа планер

Медиа хаус маркетинг и комуникации
објавува оглас за вработување за следните позиции:

1. MEDIA ACCOUNT DIRECTOR (1 позиција)
Потребни квалификации:
– Високо образование;
– Мин. 3 годишно искуство со регионални и интернационални клиенти;
– Практично користење на алатките за медиумски истражувања (Arianna, TGI, Ipsos Plus, Gemius);
– Одлично познавање на англиски јазик;
– Одлично познавање на MS Office (Outlook, Word, Excel, Power Point).

2. МЕДИА ПЛАНЕР (1 позиција)
Потребни квалификации:
– високо образование;
– одлично познавање на англиски јазик;
– одлично познавање на MS Office (Outlook, Word, Excel, Power Point).

Предност имаат кандидатите co:
– претходно работно искуство во истата област;
– практично користење на софтверите Arianna, и Ipsos Plus;
– добро познавање на медиумската сцена (телевизија, печатени медиуми, радио, медиуми за надворешно огласување, дигитални медиуми)

Be молиме Вашето CV да го доставите најдоцна до 01.04.2014 година на следната е-маил адреса: info@mediahouse.com.mk

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365