Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа » Media Plan објавува слободно работно место за позицијата МЕДИА ПЛАНЕР

Media Plan објавува слободно работно место за позицијата МЕДИА ПЛАНЕР

Агенцијата Media Plan Скопје објавува Слободно работно место за позицијата МЕДИА ПЛАНЕР.

Квалификации:
Завршено високо образование или екстензивно искуство во областа од минимум 2 години;
Познавање на Microsoft Office;
Познавање на Англиски јазик.

Одговорности:
Изработка, развој и следење на медиа планови и медиа буџети за клиентите на агенцијата.
Обработка на податоци што се користат во развој на медиа планови ;
Целосен увид во медиумскиот пазар, следење на состојбите, промените и новостите;
Изработка на медиа стратегии под супервизија на медиа директорот;
Изработка на медиумски презентации и нивна презентација пред клиент;

Заинтересираните кандидати да испратат CV на : office@mediaplan.mk

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365