Home » Во фокусот » Најдобрите новогодишни видеа на агенциите од Македонија

Најдобрите новогодишни видеа на агенциите од Македонија

Предновогодишните празници се одлична прилика за маркетинг агенциите да сработат креативни новогодишни видеo честитки, што би се рекло “за своја душа“…како финален проект со кој на своите вработени, соработници и целата јавност ќе им ја честитаат годината што доаѓа – притоа промовирајќи го својот креативен потенцијал и вредностите кои ги следат во овој “занает“.

Маркетинг365 направи избор на најдобрите новогодишни видеа од македонските маркетинг агенции.

Авторскиот тим на Маркетинг365 составен од Борис Ефтимовски, Гоце Пачемски, Мирослав Мечкароски и Душан Пецов Ви ја честита Новата 2014 година и Ви посакува многу успеси на приватен и професионален план !

Одиме јако и во наредните 365 дена ! Нема Лабаво !

А сега уживајте во најдобрите новогодишни видеа !

McCann Erikson Skopje

 

New Moment

Idea Plus

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365