Home » Во фокусот » Не дозволувајте филмовите да остарат пред да ги погледнете- кампања на CANAL +

Не дозволувајте филмовите да остарат пред да ги погледнете- кампања на CANAL +

Благодарение на агенцијата BETC и CANAL +, љубителите на филмот сега можат повторно да го откријат повеќекратно наградуваниот филм “Dunkirk“ на Кристофер Нолан.

Оваа нова верзија се чини дека е иста со оригиналниот филм, само што пилотите изгледаат малку постари.

Но, и покрај нивните поодминати години, тресење на рацете и делумното слепило, херојски се држат и ја играат својата улога.

Резултатот е донекаде трагикомичен, но пораката е јасна – не дозволувајте филмовите да остарат пред да ги погледнете и тоа е токму она што овај спот го промовира за CANAL +, кој ги поседува правата за прво прикажување на сите големи филмски остварувања во Франција.

За продукцијата на овој спектакуларен филм, агенцијата BETC се здружи со Тим Булок и компанијата Insurrection, додека за специјалните ефекти е заслужена куќата Mathematic. Оваа реклама ќе се прикажува во Франција на телевизија, во кината, како и на социјалните мрежи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365