Home » Во фокусот » Необична приказна за едно момче, пчела и телекомуникациска компанија

Необична приказна за едно момче, пчела и телекомуникациска компанија

Ако постои нешто без граници, тогаш тоа е нашата способност за комуницирање

Италијанската телекомуникациска компанија Wind и маркетинг агенцијата Ogilvy Италија, креираа една сосема необична реклама.

Во центарот на приказната е посебниот начин на комуникација помеѓу едно момче и една пчела. Пораката на оваа интерена реклама е: Ако постои нешто без граници, тогаш тоа е нашата способност за комуницирање… Погледнете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365