Home » Во фокусот » “Нешто убаво како чоколадо“

“Нешто убаво како чоколадо“

Агенцијата “Popular Bruketa&Žinić OM“ Белград, за изминатите празници дојде до идеја преминот од старата во Новата година да го одбележи малку поинаку од вообичаено растурајќи ја воспоставената традиција на купување на вообичаени новогодишни поклони.

Тие решија да ги соберат соработниците и пријателите со зедничка желба да подарат малку радост на оние кои им е најпотребна, креирајќи ограничено специјално издание од 300 парчиња рачно изработени млечни чоколада.

Нешто убаво како чоколадо Брукета и Жинич

Секој од десетте различни омоти содржи оригинален дизајн прилагоден на приликата. Грижливо произведени и спакувани, чоколадата се продаваа во поширокиот круг на соработници и пријатели, а сите собрани средства ќе бидат донирани на детското прифатилиште во Белград.

Погледнете како изгледаше сето ова :

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365