Home » Најнови вести » Оглас за маркетинг менаџер во Зегин

Оглас за маркетинг менаџер во Зегин

Една од најголемите компании за продажба на лекови во државата, Зегин ДОО Скопје, објави оглас за вработување на маркетинг менаџер, кој ќе биде задолжен за планирање, организирање, водење и контрола на маркетингот на компанијата; проверка, одобрување и надгледување на медиа планови и реализација на рекламни кампањи; одредување комуникациска стратегија и вршење на останати сродни работи.

Од кандидатите се бара да имаат добри познавања од маркетингот, добри комуникациски вештини, да бидат систематични, организирани, иницијативни и флексибилни и да имаат одлично познавање на MS Office Suite и анлискиот јазик.

Огласот трае до 28.05.2019 година.

Целосниот оглас и информациите за пријавување можете да ги погледнете на следниот ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365