Home » Во фокусот » Отворени пријавите за EUROBEST 2018

Отворени пријавите за EUROBEST 2018

Отворени се пријавите за Евробест, фестивал кој ги поставува стандардите на креативност во Европа

Евробест од 1988 година ги препознава големите идеи. Наградите на Евробест, ги става добитниците меѓу креативната елита. Ова значи дека се направени проекти што ги менуваат правилата на игра; кампањи кои дале резултати и го поместиле креативниот курс. Победата значи нови работи и подигнување на креативното скалило на ново ниво.

Апликациите се затвораат на 25 октомври, а добитниците на наградите ќе бидат познати во средината на декември.

Оваа година, во рамките на Eurobest, ќе се одржи само доделување на наградите, без придружна конференциска програма. Жирито ќе биде поканет да ги оцени кампањите во Лондон, а резултатите ќе бидат објавени онлајн во декември.

Повеќе информации пронајдете ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365