Home » Најнови вести » Пивара Скопје вработува Shopper Marketing Manager

Пивара Скопје вработува Shopper Marketing Manager

Пивара Скопје има две отворени работни позиции исполнети со комуникација, предизвици, проектни и работни задачи и наменски обуки.

Квалификации:

Висока стручна подготовка – (BSc) општествени науки, предност Маркетинг;
Најмалку три години работно искуство во областа на маркетинг, предност индустријата „FMCG“;
Работно искуство во раководење со развојни програми за маркетинг и проектен менаџмент ќе се смета за предност;
Одлични комуникациски и организациски вештини со прагматичен пристап;
Силни аналитички вештини;
Напредно познавање на MS Office;
Одлично познавање на деловниот англиски јазик.

Како да аплицирате:
Кандидатите што ги исполнуваат наведените квалификации треба да аплицираат на следниов начин: да пратат своја кратка биографија (на англиски и на македонски јазик) на следната e-адреса recruitmentteam.pivaraskopje@cchellenic.com со назнака за називот на позицијата, „Shopper Marketing Manager“, најдоцна до 3.12.2018 година.

Целиот оглас со деталите за работните позиции можете да го погледнете на Факултети.мк на следниов ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365