Home » Во фокусот » Погледни, авион лета !

Погледни, авион лета !

Погледни, авион BA475 од Барселона!

British Airways деновиве добиваат аплауза на отворена сцена, за супер интересните интерактивни билборди кои ги поставија во Лондон а на кои се анимирани деца кои покажуваат кон небото во моментот кога поминуваат авиони. Интеракцијата се случува во моментот кога на небото над билбордот ќе се појави авион, тогаш излегува едно младо момче кое ја следи траекторијата на авионот и покажува со прст кон него. Потоа на билбордот се презентира бројот на авионот и деситаницијата на која се упатува.

Целта на кампањата е уште еднаш да се потсетат луѓето колку магично патувањето со авион може да биде.

Погледнете од видеото како сето тоа изгледа:

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365