Home » Во фокусот » Предавањето на Atanas Raykov од Viber на фестивалот #Kaktus2015

Предавањето на Atanas Raykov од Viber на фестивалот #Kaktus2015

Atanas Raykov, Генералниот менаџер за CEE во компанијата Viber, одржа предавање на фестивалот KAKTUS 2015 на тема „The Next Frontier of Communication“.

Длабоко веруваме во локализираниот пристап како и во директната комуникации со корисниците во рамки на нашите промотивни активности, така и во правец да им овозможиме да шират добри вибрации секаде околу себе користејќи локални содржини и функционалности на самиот Вибер. Ова е пристапот кој не издвојува, а да се биде глобална компанија со јак локален пристап спрема промените eе тоа што нас не чини успешни“, рече Рајков.

Погледнете го во продолжение целото негово предавање на овогодинешниот KAKTUS:

 

Извор: Маркетинг Мрежа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365