Home » Креативен импулс » ПРИНТ : Купете си Ваш апартман

ПРИНТ : Купете си Ваш апартман

Advertising Agency:Media Storm, Moscow, Russia
Creative Director:Evgeny Turkin
Art Director:Evgeny Turkin
Designer:Alexey Kraminov

moton-morton-tablecloth-print-Marketing365
moton-morton-tablecloth-print-marketing365

 

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365