Home » Во фокусот » Продолжени пријавите за SoMo Борец!

Продолжени пријавите за SoMo Борец!

prodolzeni prijavi na somo borec

Пријавите за наградата SoMо Борец се продолжени до 9.9. на пладне.

SoMо Борец наградата е стартувана пред четири години со едноставна идеја – да се препознаат најдобрите дигитални проекти од целиот регион. Баш затоа и жирито кое ги оценува проектите го сочинуваат дигитални стручњаци од Хрватска, Македонија, Србија, Словенија, Црна Гора и Босна и Херцеговина.

Проектите може БЕСПЛАТНО да се пријават во една од деветте категории:SoMo Face (најдобра Facebook страница), SoMust Have (најдобар настап на останатите социјални мрежи), SoMo Content (најдобар content маркетинг проект), CM на годината (комјунити менаџер/менаџерка на годината), Вирален блокбастер (содржина која станала вирална),Digitalni Mix (најдобра кампања на повеќе дигитални канали), SoMo Tech(најдобра web/мобилна/Facebook апликација или слична употреба на технологија), Дигиталец на годината (најдобар раководител на дигитален оддел) и SoMoRitinac (дигитална кампања која допринела на некоја општествена цел)

Сите дополнителни информации можете да ги пронајдете на www.somoborac.com или на Фејсбук страната: www.facebook.com/somoborac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365