Home » Tag Archives: blockbuster

Tag Archives: blockbuster

Кога филмовите се повеќе од филмови

Можете да купите Кларк Кент очила. Можете да јадете ист хамбургер како тој, да возите Dodge камион толку брзо колку што Супермен лета, можете да ги отстранете неговите посилни од челик влакна на брадата со помош на Gillette… Последниот филм на Холивуд, посветен на Супермен, има повеќе од 100 промотивни ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365