Home » Најнови вести » Оглас за Social Media Manager

Оглас за Social Media Manager

Мотиви, за потребите на свој клиент бара:

SOCIAL MEDIA MANAGER

Потребни квалификации:

  •  познавање на водечките социјални мрежи;
  •  три години работно искуство на иста (Social Media Manager) или слична позиција;
  •  креативност во пишување;
  •  познавање на Photoshop и Illustrator ќе се смета за предност;
  •  oдлично познавање на Aнглиски јазик (proficient user).

Работни обврски:

  •  Пишување на креативни постови на социјални мрежи, како и дизајнирање на истите;
  •  Интерактивна комуникација со фановите на социјалните мрежи;
  •  Преведување и парафразирање на текстови;
  •  Извршување на други работни задачи според потребите на работното место.

Сите заинтересирани кандидати можат да ја испратат својата работна биографија на kariera@motivi.mk. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат повикани на интервју и ќе бидат известувани за неговиот тек.

Краен рок: 14.08.2018

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365