Home » Во фокусот » Рамноправност: Моќната реклама на Nike која ги освојува симпатиите ширум светот

Рамноправност: Моќната реклама на Nike која ги освојува симпатиите ширум светот

Сите луѓе треба да бидат ценети или осудувани според своите постапки, а не според начинот на кој изгледаат или она во што веруваат.

Токму тоа и ни го кажува ова моќно видео на Nike кое само за еден ден беше прегледано над милион пати!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365