Home » Во фокусот » Добредојде во реалниот свет

Добредојде во реалниот свет

По бројни гласини, Австрискиот Телеком MVNO Hofer Telekom (HoT) официјално започна со својата кампања во Словенија креирана од страна на маркетинг групацијата Strobl.

На лансирањето на новиот бренд, Hofer се заложи за обезбедување на најдобар квалитет по најдобри цени досега, во полето на телекомуникациите.
‘’За таа цел кампањата го презентира сонот на секој корисник за искуство и квалитет, а со новите услуги се нагласува јасно дека тој сон може да стане реалност’’.

Кампањата е проследена на повеќе медиумски канали : ТВ, радио, OOH, печатени медиуми, социјални медиуми, POS, корпоративни медиуми и др.

Автор Наташа Гулевска

Наташа работи како маркетинг менаџер во Nova Solutions. Нејзиниот ангажман вклучува активности како осмислување концепти и развој на нови брендови, унапредување на маркетинг стратегиите на бројни домашни компании и Интернет маркетинг. Завршува постдипломски студии од областа на јавните политики, а љубовта кон креативното изразување и маркетингот покрај професионален избор и претставуваат и пасија. Контакт маил: natasha@solutions.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365