Македонски дневни весници

<< НАЗАД КОН ДАТАБАЗА НА МАКЕДОНСКИ МЕДИУМИ ]

 

Последно ажурирано: мај 2020

Напомена: Доколку оваа веб страна ја прелистувате преку мобилен уред, Ви препорачуваме да повикатe десктоп верзијa заради подобар преглед на табелата.

Дневен весник Правно лице Адреса Контакт емаил Телефон Маркетинг понуда
Вечер Друштво за издавање и маркетинг
ВЕЧЕР ПРЕС ДООЕЛ СКОПЈЕ
бул. Мито Х.Јасмин бб, Скопје vecer@vecer.press 02 3219-650  и  078 330-968 ЛИНК
Нова Македонија „РЕПРО ПРИНТ“ ДООЕЛ Скопје ул. „Јуриј Гагарин“ бр. 15, 1000 Скопје nm@novamakedonija.com.mk 02 5511711 ЛИНК
Слободен печат СЛОБОДЕН ПЕЧАТ ДОО СКОПЈЕ ул. „Кеј 13 Ноември“, Бр. 3/1-238, Скопје contact@pecat.mk 02 551 1763/4 ЛИНК
Коха Прес онлине дооел Бул. Гоце Делчев бр.11
тц Мавровка лок 14
koha@koha.com.mk 02 3179 – 904
071 372 222
ЛИНК