Home » Во фокусот » Промоција на Alexandrija Cuvee – Rose во Белград

Промоција на Alexandrija Cuvee – Rose во Белград

Tikves event

Во пријатна атмосфера со совршен поглед на Белград, винаријата Тиквеш приреди специјално дружење на кое присуствуваа голем број на гости од општествениот и бизнис живот на Србија.

Тема и повод на вечерта беше “La vie en rose“, односно промоција на виното Alexandrija Cuvee – Rose , кое се истакнува со својата уникатност потврдена од многуте љубители на вино од целиот регион.

Игор Илиевски, генерален директор на винаријата Тиквеш

Игор Илиевски, генерален директор на винаријата Тиквеш

Многубројните познати личности како Иван Бекјарев, Кики Лесандриќ, Драгољуб Мичка Ѓуриќ, Жељко Самарџиќ, Сузана Манчиќ, но и гости од деловниот и медиумскиот свет имаа можност да ги испробаат нијансите на виното кое зрачи со сензуалност и автентичност а истовремено имаа прилика и да го погледнат новиот промотивен спот на винаријата Тиквеш.

Suzana Mancic

Сузана Манчиќ

Кики Лесандриќ и Жељко Самарџиќ

Кики Лесандриќ и Жељко Самарџиќ

Iva Strljic

Iva Strljic

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365