Македонски веб портали

[ << НАЗАД КОН ДАТАБАЗА НА МАКЕДОНСКИ МЕДИУМИ ]

 

Ова листа ги вклучува сите македонски веб портали кои се вклучени во Датабазата на веб издавачи кои го прифаќаат Етичкиот Кодекс на ИАБ Македонија како водечки авторитет кој се однесува на онлајн пазарот во државата. Како што ќе се додаваат нови портали во регистарот на ИАБ, така ќе ја апдејтираме и ние листата во продолжение.

Последно ажурирано: мај 2020

Напомена: Доколку оваа веб страна ја прелистувате преку мобилен уред, Ви препорачуваме да повикатe десктоп верзијa заради подобар преглед на табелата.

 

ВЕБ ПОРТАЛ
(по азбучен ред)
ПРАВНО ЛИЦЕ ПОЗАДИ ПОРТАЛОТ КОНТАКТ  ЛИНК КОН МАРКЕТИНГ ПОНУДА
24auto.mk (Линк) 24 Медиа Гроуп дооел E-mail: info@24auto.mk        Тел: + 389 70 248 928 ЛИНК
24info.mk (Линк) 24 ИНФО ДОО СКОПЈЕ E-mail: info@24info.mk
Тел: +389 70 505 055
ЛИНК
24rakomet.mk (Линк) 24 Медиа Гроуп дооел E-mail: reklama@24rakomet.mk       Тел: +389 78 447 746 /
a1on.mk (Линк) Клип Медиа Груп ДОО E-mail: a1onmkd@gmail.com ЛИНК
alsat-m.tv (Линк) Тв Алсат – М E-mail: alsat@alsat-m.tv         Тел: +389 2 321 6070 /
centar.mk (Линк) СКАЈ ПРЕСС ДООЕЛ Ресен E-mail: contact@centar.mk / marketing@centar.mk            Тел: +389 70 237 760 ЛИНК
coffeetime.mk (Линк) ПАВЛОМИЛ ДООЕЛ E-mail: info@coffeetime.mk ЛИНК
crnobelo.com (Линк) ЦРНОБЕЛО МЕДИА ДООЕЛ E-mail: marketing@crnobelo.com      Тел: +389 72 248 796 / +389  71 660 222 ЛИНК
deca.mk (Линк) ЕФ-ТРИ ДОО E-mail:  info@deca.mk            Тел: +389 2 306 9609 ЛИНК
denar.mk (Линк) ДЕНАР МЕДИА ДОО Скопје E-mail: info@denar.mk
marketing@denar.mk            Тел:  +389 2 614 9613
Моб: +389 70 376 040
ЛИНК
derbi.mk (Линк) Ариес Медиа ДООЕЛ E-mail: redakcija@derbi.mk ЛИНК
ekipa.mk (Линк) СПОРТ ИНФО МЕДИА E-mail: ekipa@ekipa.mk / marketing@ekipa.mk              Тел:  +389 02 609 1798        +389 78 232 712
+ 389 78 383 698
ЛИНК
emagazin.mk (Линк) Здружение за развој и унапредување на новинарството E-mail: redakcija@emagazin.mk            Тел: +389 78 356 509            +389 72 443 844 /
expres.mk (Линк) Експрес Медиа Груп ДООЕЛ Скопје E-mail: expres@expres.mk ЛИНК
faktor.mk (Линк) Фактор Портал ДОО E-mail: contact@faktor.mk   Тел: +389 70 241 124 ЛИНК
fakulteti.mk (Линк) ЕФ-ТРИ ДОО E-mail: info@fakulteti.mk   kontakt@fakulteti.mk             Тел: +389 2 306 9609 ЛИНК
fashionel.mk (Линк) Елена Лука ДООЕЛ Скопје E-mail: contact@fashionel.mk marketing@fashionel.mk       Тел: +389 2 321 3619           +389 70 276 639 ЛИНК
graphicdesign.mk (Линк) ИТАС ДООЕЛ E-mail: info@graphicdesign.com       Тел: +389 79 290 326 ЛИНК
grid.mk (Линк) Клип Медиа Груп ДОО E-mail: contact@grid.mk        Тел: +389 78 499 783 ЛИНК
ina-online.net (Линк) MEDIARS DOOEL E-mail: info@ina-online.net    Тел: +389 2 321 3086 ЛИНК
inovativnost.mk (Линк) Иновативност Дооел Штип E-mail: contact@inovativnost.mk / jordanova@inovativnost.mk   Тел: +389 70 401 164 /
IT.mk (Линк) ИВМ Нетворк ДООЕЛ E-mail: contact@it.com.mk / marketing@it.com.mk            Тел: +389 2 322 4582           +389 71 603 081 ЛИНК
kajgana.com (Линк) Кајгана Медиа ДОО E-mail: contact@kajgana.com  Тел: +389 2 613 3033 ЛИНК
kapital.mk (Линк) Капитал Медиа Гроуп ДОО Е-mail: kapital@kapital.com.mk  marketing@kapital.com.mk Тел: +389 2 329 8505           +389 70 346 376 ЛИНК
kumanovskimuabeti.mk (Линк) Кумановски Муабети ДООЕЛ E-mail: contact@kumanovskimuabeti.mk / marketing@kumanovskimuabeti.mk                                              Тел: +389 75 359 137 /
makedonika.mk (Линк) Клип Медиа Груп ДОО E-mail: info@makedonika.mk  Тел: +389 71 768 780 ЛИНК
makfax.com.mk (Линк) Клип Медиа Груп ДОО E-mail: redakcija@makfax.com.mk / marketing@makfax.com.mk   Тел: +389 78 499 783 ЛИНК
marketing365.mk (Линк) ДИГИТРОН 365 ДООЕЛ E-mail: contact@marketing365.mk    office@digitron.mk                 Тел: +389 70 865 897 ЛИНК
mkd.mk (Линк) ДОО Портал њуз E-mail: mkd@mkd.mk / marketing@mkd.mk                Тел: +389 2 325 6696  / +389 2 325 6956 / +389 78 219 341 /  +389 78 219 342 / +389 78 219 351 ЛИНК
mms.mk (Линк) Македонски Медиа Сервис E-mail: mms@mms.mk / marketing@mms.mk              Тел: +389 32 397 707 / +389 2 322 0201 ЛИНК
mtm.mk (Линк) ТВ МТМ ДООЕЛ E-mail: info@mtm.mk / marketing@mtm.mk                Тел: +389 2 252 1003           +389 71 210 152 ЛИНК
oglasizarabota.mk (Линк) ЦРНОБЕЛО МЕДИА ДООЕЛ / /
opserver.mk (Линк) ТРИПЛЕ-И ЛАБ ДОО убоз-извоз Скопје E-mail: info@opserver.mk / marketing@opserver.mk ЛИНК
popularno.mk (Линк) Здружението ЧАСОТ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА Скопје E-mail: info@popularno.mk / marketing@popularno.mk     Тел: +389 71 453 252 ЛИНК
radovisnews.mk (Линк) УАЗ Патриот Дооел Радовиш E-mail: radovisnews@gmail.com       Тел: +389 77 930 692 ЛИНК
reporter.mk (Линк) Клип Медиа Груп ДОО E-mail: contact@reporter.mk               Тел: +389 71 230 482 / +389 78 478 992 ЛИНК
skopjeinfo.mk (Линк) ДМС Комуникација ДООЕЛ Скопје E-mail: contact@skopjeinfo.mk / marketing@skopjeinfo.mk   Тел: +389 70 284 035 ЛИНК
slobodenpecat.mk (Линк) Слободен Печат ДОО Скопје E-mail: contact@pecat.mk / marketing@pecat.mk / dejan@pecat.mk / stefan@pecat.mk                    Тел: +389 2 551 1763/4 ЛИНК
smartportal.mk (Линк) СМАРТПОРТАЛ ДООЕЛ E-mail: contact@smartportal.mk / marketing@smartportal.mk   Тел: +389 70 242 688 ЛИНК
sport1.mk (Линк) Спорт1 Пресс ДОО E-mail: sport1@sport1.mk ЛИНК
sportclub.mk (Линк) Три Стар т.к.м. ДООЕЛ E-mail: marketing@tristar.mk  Тел: +389 2 313 1391 /
strumicanet.com (Линк) Радио СтрумицаНет ДООЕЛ Струмица E-mail: info@strumicanet.com  Тел: +389 77 555 386 ЛИНК
telegrafi.com (Линк) Медиа Комуникејшн Дооел E-mail: venhar.ramadani@telegrafi.com    Тел: +389 75 374 877 ЛИНК
tocka.com.mk (Линк) Точка Медиа ДООЕЛ E-mail:
kontakt@tocka.com.mk /
marketing@tocka.com.mk     Тел: +389 3 224 444 / +389 75 233 830
ЛИНК
topsport.mk (Линк) Клип Медиа Груп ДОО E-mail: contact@topsport.mk ЛИНК
ubavinaizdravje.mk (Линк) Колор Медиа Плус E-mail: aleksandar.nakov@colormedia.com.mk                                          Тел: +389 2 243 1405 / +389 72 319 715 ЛИНК
usb.mk (Линк) Клип Медиа Груп ДОО E-mail: contact@usb.mk ЛИНК
utrinskivesnik.mk (Линк) ИГАЛ Гроуп ДОО E-mail: kontakt@utrinskivesnik.mk    Тел: +389 74 200 122 ЛИНК
vecer.mk (Линк) МАКСМЕДИА ЛТД ДООЕЛ E-mail: home@vecer.mk ЛИНК
vesnik.com (Линк) МАКСМЕДИА ЛТД ДООЕЛ E-mail: home@vesnik.com ЛИНК
vesti.mk (Линк) МАКСМЕДИА ЛТД ДООЕЛ E-mail: vecer.mk@gmail.com   Тел: +389 75 200 700 /
zenskimagazin.mk (Линк) Фактор Портал ДОО E-mail: contact@zenskimagazin.mk / contact@faktor.mk                 Тел: +389 70 241 124 ЛИНК