Home » Во фокусот » Детското ТВ шоу „Тинтири минтири“ секоја недела во 11 часот на Канал 5

Детското ТВ шоу „Тинтири минтири“ секоја недела во 11 часот на Канал 5

Почнувајќи од оваа недела 7 јануари, па секоја следна, во 11 часот на фреквенцијата на Канал 5 телевизија ќе се емитува домашното детско шоу “Тинтири минтири”.

“Тинтири минтири” е во продукција на Аурипигмент и Тинтири Минтири, филмско училиште кое ги детектира и активира креативните потенцијали на децата преку глумење, изработка на играни и анимирани филмови, радио драми, креативно пишување, од почеток до финален производ.

Доколку и Вашата ТВ станица (или друг вид на медиум) има нов медиумски производ кој сметате дека може да им биде интересен на маркетерите од нашата индустрија, Ве молиме пратете ни информација на: contact@marketing365.mk 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365