Home » Во фокусот » Детското ТВ шоу „Тинтири минтири“ секоја недела во 11 часот на Канал 5

Детското ТВ шоу „Тинтири минтири“ секоја недела во 11 часот на Канал 5

Почнувајќи од оваа недела 7 јануари, па секоја следна, во 11 часот на фреквенцијата на Канал 5 телевизија ќе се емитува домашното детско шоу “Тинтири минтири”.

“Тинтири минтири” е во продукција на Аурипигмент и Тинтири Минтири, филмско училиште кое ги детектира и активира креативните потенцијали на децата преку глумење, изработка на играни и анимирани филмови, радио драми, креативно пишување, од почеток до финален производ.

Доколку и Вашата ТВ станица (или друг вид на медиум) има нов медиумски производ кој сметате дека може да им биде интересен на маркетерите од нашата индустрија, Ве молиме пратете ни информација на: contact@marketing365.mk 

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365