Home » Во фокусот » Jaguar vs. Mercedes-Benz кокошките

Jaguar vs. Mercedes-Benz кокошките

Ја паметите рекламата на Mercedes-Benz со кокошките?

MB

Jaguar има ОДЛИЧЕН одговор на истата:

Војна на брендовите! :)

Автор Мирослав Мечкароски

Мирослав е инволвиран во различни маркетинг проекти на различни платформи, со акцент на интернет медиумите и нивното влијание. Омилената дестинација му се бренд стратегиите и јавното говорење (+ПР), а како деликатес ги смета проектниот менаџмент и менаџментот на настани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365