Home » Tag Archives: Ryan ToysReview

Tag Archives: Ryan ToysReview

Форбс ја објави листата на најплатените Јутјубери на светот за оваа година

Најплатениот Јутјубер на светот има осум години Според проценките на Форбс, младиот Рајан со своите рецензии на играчки оваа година заработил околу 22 милиони долари и се наоѓа на деветтото место на листата на најплатени Јутјубери во светот. Весникот Форбс редовно ја објавува листата на најбогатите луѓе на светот воопшто ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365