Home » Во фокусот » Кои се 10-те најомилени брендови на мајките?

Кои се 10-те најомилени брендови на мајките?

Ако се верува на најновото истражување на  YouGov BrandIndex  во кое изминатиов Април беа испитани 5000 мајки околу нивните ставови и преференци за 1250 водечки брендови, DOVE е брендот кој најмногу е прифатен и сакан од мајките ширум светот.

Во продолжение погледнете ја листата на топ 10 брендови кои се најомилени на мајките:

1. Dove

dove logo

2. Johnson & Johnson

JNJ

3. M&Ms

im-mms

4. Nike

5. Amazon

6. Google

7. Craftsman

8. Black & Decker

9. Cheerios

10. Samsung

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365