Home » Во фокусот » AdWeek ги избра “Најдобрите 10 реклами за 2013“

AdWeek ги избра “Најдобрите 10 реклами за 2013“

Мега-популарниот адвертајзинг портал AdWeek, објави листа на 10-те најдобри реклами кои ја одбележаат 2013 година.

Највисокото место на пиедесталот според AdWeek го заслужуваат Ogilvy & Mather (Brazil) со нивната реклама за Dove.

Втора најдобра реклама за 2013 според AdWeek  е рекламата на The Richards Group (Dallas) за клиентот RAM.

Третото место е за BBDO (New York) и феноменалната реклама за Guinness која е личен фаворит на авторот на овој текст :)

Останатите реклами од ТОП 10 изборот можете да ги видите на следниов линк !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365