Home » Најнови вести » Агенцијата Футура 2/2 вработува Production&Event менаџер

Агенцијата Футура 2/2 вработува Production&Event менаџер

Маркетинг агенцијата Футура 2/2 од Скопје го проширува својот тим со нов Production&Event менаџер.

Огласот е отворен до 3-ти март а заинтересираните треба да ги пратат своите CV-a на: jobs@futura.net.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365