Home » Настани » Утре во Скопје се оддржува AllWeb – конференција за интернет маркетинг и online ПР

Утре во Скопје се оддржува AllWeb – конференција за интернет маркетинг и online ПР

Утре (Петок) 15.11.2013, во Скопје сити хол со старт од 9:00 часот, ќе започне втората AllWeb конференција за интернет маркетинг и online ПР, на тема „Интегрирани комуникации“.

Поттикнати од минатогодишниот успешен настан и за оваа година организаторите NewMedia.mk, најавуваат програма која ќе понуди квалитетна дискусија и задирање во с’ржта на успешното претставување на компаниите во време на дигиталното доба.

allweb konferencija

На коференцијата ќе настапат поголем број говорници меѓу кои Немања Ѓуриќ (Кока кола), Драган Варагиќ (Internet group), Крешимир Доминиќ (Abrakadabra.hr), Игор Савиќ (Executive Group), Владимир Вулиќ (Digitalizuj.me), Сеад Џигал(NewMediaCenter).

Целата агенда на настанот можете да ја видите на следниов линк, а за повеќе информации околу настанот можете да се информирате и на официјалниот веб сајт.

Маркетинг365 им посакува одличен настан на организаторите !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365