Home » Во фокусот » BalCannes по прв пат ќе наградува и проекти создадени “за во странство“

BalCannes по прв пат ќе наградува и проекти создадени “за во странство“

Пријавете се на BalCannes до 1.9. и “дома“ земете го Вашиот BalCannes лав!

Единствените BalCannе-ски :) награди ќе ги додели секое од трите состави на жири комисиите составени од клиентите, новинарите од регионот и од агенциите, а заедничкиот избор на 25-те најдобри проекти ќе биде посебно интересен да се види.

Покрај главните награди за најдобра агенција и проект на BalCannes, оваа година ќе можете да конкурирате и во категоријата најдобар проект за “странските пазари“ за Вашите проекти кои се креирани за пазарите надвор од “нашиот“ регион и во категоријата најдобар проект на регионалниот пазар за сите агенции кои реализирале проект на најмалку три пазари од BalCannes регионот.

На клиентите кои баш бараат такви агенции ќе им биде посебно интересно да видат кој ќе ги однесе овие лавови. Затоа, не чекајте, покажете им на клиентите дека сте најдобри во регионот! Пријавете се на: www.balcannes.com 

 

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365