Home » Во фокусот » Билбордот на компанијата Coca-Cola собори два Гинисови рекорди

Билбордот на компанијата Coca-Cola собори два Гинисови рекорди

Билбордот кој е поставен на Time Square е првиот и најголемиот роботизиран 3D билборд на светот.

За разлика од стандардните билборди, или огромните дигитални монитори, овој билборд е направен од 1760 независно-движечки LED екрани. Секој LED екран се движи во кореографија со рекламата, со надеж дека ќе им го привлече вниманието на над 300.000 туристи и останати луѓе кои поминуваат на Time Square.

Ова е најголемиот роботизиран 3D билборд и првиот роботизиран 3D билборд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365