Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа » Brand Union вработува Community Manager

Brand Union вработува Community Manager

Brand Union, дигиталната агенција специјализирана за social media маркетинг објави оглас за работа со кој ги поканува сите “интернет фанатици“ кои секојдневно ги користат социјалните мрежи да се пријават за работната позиција Community manager.

Сите заинтересирани своите CV-a треба да ги испратат на contact@brandunion.mk

Brand Union оглас

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365