Home » Во фокусот » Бранко Џалев е овогодишен победник на Young Drummers натпреварувањето за Македонија

Бранко Џалев е овогодишен победник на Young Drummers натпреварувањето за Македонија

Бранко Џалев е победник на натпреварувањето “Young Drummers“ за Македонија кој го организираат фестивалот Голден Драм и Македонски Телеком

Macedonia_YD_Winner

Првонаградениот постер ““Sometimes you look, but you don`t see”“

На отворениот повик можеше да учествуваат сите млади дизјанери (родени после 16 октомври 1985 година) со креирање на постер-решение на тема: „Зависност од мобилни телефони и социјални мрежи“.

Авторот на првонаградениот постер ќе добие платен авионски превоз до Порторож, хотелско сместување и целосна котизација за овогодинешното издание на фестивалот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365