Home » Во фокусот » Business Confidential: Неповторлив бизнис настан со Паоло Руџери овој ноември во Скопје!

Business Confidential: Неповторлив бизнис настан со Паоло Руџери овој ноември во Скопје!

На 16-ти Ноември 2016 во City Hall во Скопје ќе се одржи првата конференција на тема “Развој на бизнисот и проширување на странските пазари со Paolo A. Ruggeri.”

Во форма на целодневен интерактивен настан, присутните ќе имаат можност да слушаат еден од светски најпознатите консултанти со над 25 годишно искуство во менаџмент консалтингот кој успешно развива и соработува со огромен број на компании низ 4 континенти, во следните сектори: развој на бизнисот, управување со човечки капитал, недвижнини, менаџмент консалтинг, одржлив развој на бизнисот и интернационален бизнис развој.

paolo-ruggeri

Paolo A. Ruggeri  е еминентен менаџмент консалтинг професионалец кој е воедно и ко- основач на OSM International Group. Истовремено е и автор на повеќе од 15 книги, кои се продадени во над 100.000 копии низ светот. Повеќе за Paolo A. Ruggeri може да погледнете и овде.

Овој настан е наменет за Вас доколу Вие сте:

  • Извршен директор
  • Претприемач и основач на сопствен бизнис
  • Мало или средно претпријатие кое (сака да) работи регионално
  • Корпорација која сака да започне или да го засили својот извоз
  • Комерцијален директор и менаџер
  • Менаџер по комуникации
  • Маркетинг директор и менаџер
  • Експерт од областа на развој на бизнисот
  • Експерт од областа на маркетингот,

Super Early Bird влезниците се во претпродажба до 31.08.2016 со попуст од 60% и цена од 2.830 денари со вклучен ДДВ. Бројот на super early bird влезници е ограничен.

Пoвеќе инфoрмации за влезниците и самиот настан мoжете да пoгледнете тука.

*комерцијален текст

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365