Home » Интервјуа (page 2)

Интервјуа

MediaVoice: Верица Јорданова (Иновативност)

 М365: Каква година беше 2018 за вашиот медиум? Што е она по што ќе ја паметите? Одлична година за Иновативност! Активностите кои во текот на годината ги имавме на полето на стартап и претприемничката сцена, ја потврдија и зајакнаа нашата позиција на специјализиран медиум со јасна и недвосмислена визија: промоција ... Read More »

PR Voice: Снежана Гиевска (Навигаторс)

M365: Како ја оценувате 2018 за вашта ПР агенција? Што е она по што ќе ја паметите најмногу? Водејќи се години наназад, како комплетна слика за пазарот на ПР услуги во Македонија, можеме генерално да заклучиме дека пред сè комуникацијата е круцијален сегмент во секој бизнис кејс, од микро па ... Read More »

MediaVoice: Стојче Ѓорѓиев (Факултети.мк)

M365: Каква година беше 2018 за Вашиот медиум? По што ќе ја паметите? 2018 можеме слободно да ја наречеме година на инвестиција. Уште од почетокот на годината стартувавме со работа на големиот детски проект „Светот на Биби“. Некаде на средина на годината ни стана јасно зошто во Македонија нема цртани ... Read More »

Интервју со Магдалена Шамбевска Аневска (Nova Solutions)

Денешен гостин на Маркетинг365 е Магдалена Шамбевска Аневска, дел од менаџерскиот тим на интернет маркетинг агенцијата Нова Солушн од Битола. М365: Кажете ни подетално што мислите, која е ефективноста од користење на дигитална маркетинг промоција? Според мене, ако сакате да одите таму каде што се луѓето, треба да бидете активни ... Read More »

CreativeVoice: Димитар Атанасов (Perfect)

M365: Што е она што ќе Ви остане во сеќавање од 2018 година а е поврзано со работата на Вашата агенција? 2018 беше, а и се уште е една од најдобрите години во нашето постоење. Покрај успешната реализација на 10тина нови и големи проекти, како најголем момент во 2018 за ... Read More »

Интервју со Сергеј Зафироски од Инсајдер ИД, новиот извршен менаџер на Економскиот Факултет на МИТ Универзитет

М365: Иако досега сте биле наш гостин и сме имале интервју со вас, на кратко кој е Сергеј Зафироски? Професионално сум основач и генерален менаџер на агенцијата за истражување и консалтинг Инсајдер ИД, додека од почетокот на овој месец и извршен менаџер на Економскиот Факултет при МИТ Универзитет во Скопје. ... Read More »

Мега интервју со Јосипа Челиниќ, главен уредник на “Бренд култура“

Ѕирнавме во редакцијата на Бренд култура Во последните четири години откако постои овај престижен стручен магазин, “Бренд култура“ и самиот стана бренд. Од објавувањето на ISSUU платформата, преку печатеното издание на магазинот, па се` до веб-страницата brendkultura.com, “Бренд Култура“ со сигурни чекори ги шири своите канали на комуникација. Во издание ... Read More »

CreativeVoice: Тоше Арсов (New Moment)

M365: Што е она што ќе Ви остане во сеќавање од 2018 година а е поврзано со работата на Вашата агенција? ТВ рекламите за NLB Банка (Потрошувачки и Станбен кредит), бидејќи си игравме со дел од техниката во новиот театар, како и настанот за East Gate / 20 Години Нептун, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365