Компании

Галеника со нов изглед што ја рефлектира трансформацијата во модерна компанија ориентирана кон иднината

Едeн од најпрепознатливите брендови во регионалниот фармацевтски бизнис, Галеника во мај го промовираше новиот визуелен идентитет, во согласност со модерната...

Read more

Потпишан меморандум за соработка меѓу ВВ „Тиквеш“ и „Факултетот за земјоделски науки и храна“ при УКИМ во Скопје

Ефективна размена на научни и стручни практики и знаења во областа на лозарството и винарството и стручна пракса за студентите...

Read more
Page 2 of 124 1 2 3 124