ПР

Наташа Божиновска Миркова: “Со LSPR целта ни е да овозможиме квалитетна едукација и простор за унапредување на ПР индустријата“

Лондонската школа за односи со јавност (LSPR) по повеќе од една деценија повторно се враќа во Македонија на голема врата....

Read more
Page 3 of 25 1 2 3 4 25