Home » Во фокусот » ЦрноБело Медиа вработува копирајтер

ЦрноБело Медиа вработува копирајтер

Бараме одговорен, креативен Instagram power user со познавање на техники за креирање на продажен content, одличен во CTA-s, познавање на e-mail маркетинг, Facebook маркетинг и основи на Google Advertising.

* Работните активности ќе се извршуваат на англиски јазик

 Опис на работни активности:

  • Организација на content и оптимизација
  • Креирање на брендиран storytelling
  • Креирање на кратки формати на текст оптимизиран за mobile
  • Скрипти за кратки 30-15-10 секунди видеа

Потребни квалификации

  • Перфектно познавање на англиски јазик
  • Instagram Stories Advanced User
  • Advanced WP познавање
  • Познавање на e-mail маркетинг
  • Искуство со Facebook маркетинг
  • Основи на Google Advertising

Вашето CV испратете го на rabota@crnobelo.com најдоцна до 24.06.2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365