Home » Во фокусот » Денеска на “SDW“ панел-дискусија на тема „Традиционални Vs. дигитални канали на комуникација“

Денеска на “SDW“ панел-дискусија на тема „Традиционални Vs. дигитални канали на комуникација“

Традиционални vs дигитални канали на комуникација е темата на панел-дискусијата што денеска со почеток од 18 часот, во Куршумли Ан, ќе се одржи под покровителство на МПМ во рамките на Skopje Design Week.

Говорници на дебатата ќе бидат Александар Ивановски, маркетинг-координатор во МПМ, Ленче Карпузовска, менаџер за комуникации во „ЕВН Македонија“, Соња Крамарска, главен и одговорен уредник на „Утрински весник“, Дарко Булдиоски од NewMediamk, Никола Војнов, креативен директор во New Moment, Дејан Ѓорѓиевски, маркетинг и ПР-менаџер на „Порше Македонија“ и Ненад Ристовски од ZenithОptimedia.

debata-1

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365