Home » Во фокусот » Денеска во Ровињ почнуваат “Денови на комуникациите“

Денеска во Ровињ почнуваат “Денови на комуникациите“

(РЕГИОН) – Во Ровињскиот хотел “Лоне“ денеска почнуваат “Денови на комуникациите“ – националниот хрватски фестивал за огласување на кој се очекуваат повеќе од илјада учесници од Хрватска и регионот.


Денови на комуникацијата

Фестивалот ќе нагости и некои од водечките светски маркетинг стручњаци како Крис Хоет, Јулија Бурнштајн, Мирко Илиќ, Славимир Стојановиќ, Дитмар Дамен и уште многу интересни имиња од огласувачката индустрија.

На “Денови на комуникацијата“ ќе се доделат и наважните стручни награди X и Mixx за креативност како и Efiie за ефикасност на маркетинг комуникациите.

Трета година по ред ќе се оддржи и доделувањето на студентските награди IdejaX, а по прв пат на фестивалот, Outdoor Adzent ќе додели и Outward награда за најдобар дизајн на големи плакати.

Фестивалот ќе биде затворен во Недела на 18 Мај.

Повеќе информации за Денови на Комуникациите 2014 можете да најдете на : http://danikomunikacija.com/

 

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365