Home » Во фокусот » Дизел продолжува да ја слави несовршеноста

Дизел продолжува да ја слави несовршеноста

Продолжението на кампањата на Дизел која ја слави несовршеноста има уште посилна порака.

Новата кампања под назив “Keep the World Flawed”, исто како и „Go With the Flaw“ ја креираше агенцијата Публицис Италија и има многу интересна приказна. Погледнете.

Автор

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365